Přeskočit na obsah
Zvýšíme vaše obraty pomocí affiliate marketingu - Blog - Jaký je náš přínos?

Jaký je náš přínos?

affiliate marketing

Náš tým affiliate managerů se každým dnem po dobu čtyř a více let vzdělával prací v affiliate sítích. Ať už to bylo pro největší zahraniční affiliate síě Cj.com, AWIN, český eHUB nebo třeba Dognet. Se všemi těmito a ještě vícero platformami máme bohaté zkušenosti. Umíme s nimi pracovat technicky a s mnohými partnery těchto sítí jsme neustále v kontaktu. Náš tým je na sto procent připraven pomoci e-shopům nebo vydavatelům, kteří začínají se svými projety či zaběhlým matadorům, kteří stojí na místě a nevědí, co se svým programem dál dělat.

affiliate

Čas jsou peníze
A proto jsme tu my. Jsme vaši pravou rukou v řešení technických nebo finančních záležitostí. Umíme vyhodnotit, jaké řešení je pro vás správné a efektivní tak, abyste vy nemuseli ztrácet čas a peníze. Jsme si vědomi toho, že marketing větších e-shopů nemá na affilate marketing čas. Jiní majitelé menších e-shopů by čas měli, ale třeba se v tomto oboru ještě necítí úplně komfortně. My pomáháme vydělávat e-shopům i vydavatelům v jakékoliv síti i mimo ni. Dokážeme nastavit spolupráci obchodně – výhodně tak, aby e-shopům vedl partner dostatečný traffic na web. Zároveň také tak, aby vydavatel (publisher) měl dostatečný výdělek za přivedený traffic.

affiliate

Podílíme se na velikých projektech
Strávili jsme léta sebevzděláváním a prací pro nejlepší české značky. V rámci zvyšování obratů díky affiliate marketingu se můžeme pochlubit zejména brandy jako je Tescoma, Fischer, ČSOB, Baustore, Allianz, mallpay nebo třeba stavebniny DEK.

Jsme tu proto, abychom tento kanál naprosto převzali za vás a to díky skvělým zkušenostem. Víme, jak to funguje uprostřed tenisového hřiště, kde se nachází affiliate síť. Affiliate sítě bohužel často nemají čas odpovídat na vaše dotazy. My jsme prošli spoluprací s těmito sítěmi za vás a máme pro vás odpovědi. Pokud ale odpověď na affiliate otázku nemáme, neznamená to, že ji nezískáme.

Pojďme budovat byznys
Předně se za vás postavíme a budeme budovat váš affiliate program jak na straně e-shopu, tak také na straně vydavatele (publishera). V případě, že máte jakýkoliv dotaz nebo byste si rádi domluvili nezávaznou konzultaci, ozvěte se nám. Spolu dokážeme “smart byznys“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *